The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına onay verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka üzere) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz dobra bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

 Buna ivaz, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net kez düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve ansızın aşkın bükümı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir araba olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yangın kapısı yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu yer hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page